Tuesday, August 16, 2016

Singid korrigeeritud ja karvamüts pleegitatud - linna!

Nagu hiljuti sai välja öeldud - aitab töötamisest, aeg on linna minna - siis nii ka tegime.


Väljasõiduhommikul oli taevas lausa kaks vikerkaart!

Päev varem.

Oh seda imestust, millised karupüksid paari nädalaga jalga on kasvanud! Nii küll pealinna ei kõlba minna. Vaja oma singid raseerida.


Peegli ees kleiti valides ja pilguga üldpilti mõõtes muutus tuju paremaks. Kümme kilo ongi kadunud! Olgem ausad, maniküür ja pediküür on vilets. Nende korrastamiseks on vaja rohkem aega ja hoopis teisi vahendeid. Vaja oleks teha ka kosmeetikakuur, siis oleksin rahul. Juuksed pole mõnda aega värvi saanud, need jõuan täna veel ühtlaseks pleegitada. Seepärast annan kriitilise hinde - tugev kolm.
Kiire koduspa tehtud, pakkisime asjad sõiduks kaasa.
Niisama pealinna põrutada polnud mõtet. Otsustasime, et peab olema huvitav. Kõikidel. Vihma muidugi sadas ja kleidi asemel tuli teksad jalga tõmmata.

Kell 8:00 startisime Paidesse Avamusfestivalile.


Kuulasin PÕGUSALT nelja arutelu. Põgusalt on siinkohal väga oluline sõna, sest minu ülesanne pole arutelusid ümber jutustada ega nende sisu lugejale edasi anda. Liikusin väljakul mind huvitavate teemade juures (pea kõik juhtusid olema ühel ajal). Peatusin kuni igav hakkas. Tervet päeva me seal ju ei plaaninud olla. Vihma sadas aina, lastealad olid suletud, Noortealadel polnud ühtegi noort ja 2 tunni möödudes oli lastel siiber ning ise olime läbi külmunud. Miks noortealad tühjad olid? Kas kell oli vara või kogukonnakooli võtmeisikutel - klassijuhatajatel - on ikka veel puhkus?
Helistasin emale, pane saun kütte, jõuame varsti.

Aruteludest.
1. Unehäired. Et kui kohe häireid märgates tegutsema ei hakka, siis muutub kõik krooniliseks ning siis pole enam suurt midagi teha. Ennetada tuleks, nagu toonitati. Ootasin pikka aega, et selguks, mida ennetamise ajal mõeldakse aga ei jõudnudki ära oodata. Jutt käis statistika ja meditsiini ümber. Liikusin edasi.
2. Kas naine võib olla edukas?
Ei saanud aru, miks nad naisi eraldi käsitlesid? Osalejate tutvustades märgiti, kellena need edukad naised töötavad ning keskendusid laste arvule. Sain aru, et edukuse määrajaks on laps(ed). Mul on neli last ja ma pole edukas. Mida selle teadmisega peale hakata? Kas meeste tutvustamisel samamoodi välja tuuakse, mitu last tal on?
3. Kas lugeda ajalehti ja millised, või midagi sellist ... ?
Osalejad olid eesti tuntud poliitikud.

Selle arutelu juures tekkis mul idee. Miks niipidi on? Miks kutsutakse poliitikud osalema ja rahvas kuulab treppidel. Miks niipidi pole, et rahvas räägib, mis ajalehti nad loevad, miks ja kuidas meedia neid mõjutab ning poliitikutele on kutsed treppidele. Nad kuulavad, mida inimesel öelda on.

Või siis istuvad arutelus inimesed, nagu mina, kes alustavad millegi uuega või leiutavad midagi uut. Me pole jõudnud kuhugi ega tea, kas jõuamegi. Räägime sellest, millised raskused ette tulevad, millised läbi- ja üleelamised võivad ette tulla. Poliitikud ja edukad ettevõtjad aga kuulavad. Annavad tagasisidet, et olen jah eesel või siin saaks teha teisiti. Aga niipidi ei ole! Ju see pole siis huvitav. Samas, milleks mulle teadmine, et ta on edukas. Ta on naine, Tal on niipalju lapsi. Kuidas see mind harib?

4. Milline on kogukonnakool? Arutelu oli kinnine. Telgis istusid laua taga inimesed ja arutlesid omavahel.
Ei saanud aru. Sellise kinnise arutelu oleksid nad saanud läbi viia ükskõik millise kooli territooriumil, selleks polnud vaja festivalile sõita. Mina kui huviline ja targutaja oleks tahtnud kuulata ...

Edasi jõudsime veespordiüritusele. Vaatasime, kuidas lendas Superman, sukeldus kui delfiin, tõusis veest kui rakett - flyboardiga.






  
Nüüd kaks tundi sauna, ema valmistatud värskekapsahautist (peaks ka tegema) ja puhkust ning siis veel sporti. Väikemees jooksis 300 m.


Meespere jooksis 21,1 km Rakvere Ööjooksul. Jooksuajaks said 1,41 ja  1,55. Tublid!



Pildil medaliga Semjon. Väsinud ja mitte kuri. Talle lihtsalt meeldib selline fotodel olla.



1 comment:

  1. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi osapoolte hüvanguks.

    ReplyDelete