Tuesday, August 30, 2016

Korter on müüdud. Tasume võlad ning sisetööd võivad alata. Jeee!

Kuidas me aga korteri ostsime, alustame sellest.
Sellest on nüüd kuus aastat kui Lasnamäele neljatoalise korteri ostsime.

Võimalikuks sai see aga läbi suure õnne.

Abikaasaga elame koos kaheksa aastat. Alustasime kooselu üürides korteri Kalamajas. Kolmetoaline korter oli külm ja üür kõrge. Vastsündinuga külmetasime tõeliselt. Meil ei olnud nii suur palk, et laenu võtta. Sellel ajal laenu eriti ei antudki. Meil ei olnud ka sissemakset ega vanemate kortereid tagatiseks.
Ilmus kuulutus, otsiti saatesse "Võta või jäta" osalejaid.
Kuna mina olen osalenud mitmes saates, siis pakkusin saates osalemise võimalust abikaasale. Avalikuks esinemiseks tal valmisolekut polnud, kaotada polnud aga ka midagi. Nii ta siis copyski küsimused, millele oodati huvitavaid vastuseid, ümber, ja koostas vastused põhjalikult. Kutsuti vestlusele, tal tuli end kaamerate ees tutvustada. Õnnestus! Läbis, pääses saatesse. Saade toimus oktoobris, küpsetasin pankuri "ära ostmiseks" kaasa koogi ning peitsin üllatuseks koogi sisse ka napsupudeli.
Saade venis pikaks, kahele saatepäevale. Abikaasa mängis numbritega (kohvritega) nii osavasti, et viimase kahe kohvri vahel valimine osutus üliraskeks. Alles jäi 30 000 ja 1 000 000 krooni. Nüüd tõi abikaasa välja koogi ning pankur tegi pakkumise 400 000 (kõigest) krooni.
Otsustamise hetkel (võta või jäta) oli minu pea täitsa segi ja minul puudusid kõik sõnad, olin ilmatu suurte silmadega, suutmata kõike uskuda. Mäletan, et abikaasa küsis, mida siis teeme - täielik kalapilk.
Ei läinud abikaasa mängus lõpuni, alguses nii plaanis, võttis pankuri pakutud 400 000 krooni välja. Ning siis avati see viimane kohver. Juhul kui abikaasa oleks mänginud lõpuni, kui ta poleks võtnud vastu pankuri pakkumist, oleks meie võit olnud 1 000 000 krooni. See kripeldab siiani. Tasusime 80 000 tulumaksu ning ülejäänu saigi Lasnamäe korterile sissemaksuks. Keegi hoiab meid! Teadis, et see summa on täpselt paras, ülejäänu oleks juba raiskamine.



Kahjuks ei sobinud mulle Lasnamäe korteris elu mitte kuidagi ...


Aga meil on armastus.
Kui abikaasa selg eesli moodi töötamisest kangeks jääb, viskab ta seda mulle ninapeale - "saad ikka aru, kui palju ma sind armastan, loobusin korterist." Mina olen vait. Saan aru. Ja töötan edasi.

loe lisaks: http://www.ohtuleht.ee/398851/vota-voi-jata-voitja-pavel-pinge-laks-liiga-suureks

Siiani mürasime õues, nüüd algavad siis sisetööd. Hange kanalisatsioonitorustiku panemiseks on tehtud ja võtja välja kuulutatud. Nüüd selgus aga, et nad ikka ei sobi. Õnneks leidsime uue paigaldaja. Paneme biopuhasti, see teeb töö kalliks. Palju kalliamaks. Siis lähme ostma tehnikat: nõudepesumasin, pesumasin, külmkapp, mikrolaineahi, boiler, vetsupott, vann, valamud...

Võlad saab tasutud augustikuu viimaseks päeval. Kõik on uus septembrikuus!

1 comment:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete