Sunday, July 31, 2016

Mulle meeldib ja ei meeldi : 2

+ Praegu meil on kaevust vesi, seda te juba teate. See tähendab, et meil ei ole masinat mis peseks pesu. Kuna meil on alles Tallinna korter, siis käime pesu pesemas seal. Sellega veab veel mõnda aega, sest meie korteril on ostja olemas. Suvepuhkuste tõttu ei saa kiiresti tehinguteni aga see selleks. Pesust. Märja pesu toome tagasi maale ja riputame nöörile kuivama. Teate kui hea lõhn on pesul. Lõhnavärke pole vaja lisadagi. Puhta looduse lõhn. Vaimustav.



- See on ikka täielik jama. Algul olid sääsed. Lugesin kuskilt, et peale Jaanipühasid nad kaovad. Vale. Veel tänagi ründavad. Nats vähemaks on jäänud küll.
Siis tulid herilased. Ma ei tea, kas remondi käigus segasime nende kodu või mis neid nii närvi ajas aga nad koondasid oma väed ja olid kõikjal. Kaks korda päevas nõelata saada on täitsa OK. Kolm on liiast. Väikemees ei tahtnud vahepeal üldse õue minna. Ka tema sai korduvalt nõelata.
Siis tulid lendavad sipelgad. Korstnast sisse ja luugi kaudu tuppa. Pidime ahju kütma, et neist lahti saada. Lugesime, et nemadki otsivad omale elamist. Aga kahe päeva pärast olid nad tagasi. Kütsime taas ja teipisime luugid kinni. Nüüd pole enam tagasi tulnud.
Ja viimaks on terve hoov täis musti ja kollase kõhuga lendavaid putukaid kes ei tee mitte midagi. Lihtsalt istuvad su peale ja ära ei lähe. Kuni maha lüüa. Ei tea, kes edasi tuleb?

No comments:

Post a Comment