Sunday, March 19, 2017

Õppekäigud ja programmid

Registreerisime talus MTÜ. Tahame ajalugu hoida ja tutvustada. Jagada kogemusi ja pakkuda kogemuste vahetamiseks teistmoodi võimalust.


Talu kaks õppeklassi valmivad täies ülatuses mai keskpaigaks. Need on siis sisustatud ning pakuvad koolide õpilastele õuesõppe programme - uurimusõpet loodusainetes ja erinevaid hariduslikke tunde. Samuti hakkame pakkuma nädalalõpu veetmist linnalapsele ja suvel projektilaagreid, koos keeleõppe ja erinevate töötubadega. Täiskasvanutele pakume samuti koolitusi ning meelelahutuseks kodukohvikut koos hoovikontserdite sarjaga. 

- Õppekäik on õppekavaga seotud ühe koolipäeva piires toimuv üritus. 




- Uurimuslik õpe on meetod, millega saab muuta loodusteaduste õppimist ja õpetamist koolis senisest sarnasemaks sellega, kuidas teevad oma tööd loodusteadlased või kuidas päriselus õpitu rakendub. 

- Haridusprogrammid on üles ehitatud kindlale teemale, näiteks: marjad, taimed, seened vm. Programmi jooksul läbitakse rajal kontrollpunktid, kus osalejaid ootavad ees erinevad ülesanded koos n: marjade tundma õppimisega. Ülesannete lahendamiseks kasutatakse asukohamäärajaga ja internetiühendusega tahvelarvutit (nutitelefoni). Vastuseid ülesannetele aitavad leida erinevaid tarkvaralahendused. 

Haridusprogramme on nii nutiseadmetega kui ilma. 
Pakume kümme erinevat programmi. 
Loomulikult pakume jõuduandvat juurikasuppi jm.

Esimene hoovikontsert saab toimuma maikuus. Registreerimist veel ei toimu.


No comments:

Post a Comment