Sunday, December 10, 2017

armastus võidab

Armastus võidab alati.
Mõni aeg tagasi, enne lehekolletusi, oli võimalus võtta vastu väljakutse, milleks olin teinud ettevalmistusi pika aja jooksul. Nii umbes 20 a. järjepidevalt.
Otsustatud tehtud.
Tuli lahendada logistiline probleem. Kui varem istusime kõik koos pereautosse ja sõitsime ühte suunda, siis nüüdsest oli vaja hakata liikuma kahes erinevas suunas. Auto oli üks, teise auto ostmine jääb tulevikku.
Lahendasime transpordi selliselt, et ostsime võrri. Mina sõidan ühele poole 70 km, abikaasa sõidab võrriga 6 km rongijaama.


Kuni kõikide puulehtede langemiseni ja ka esimese lumeni toimis süsteem hästi. Võrr pidas vastu, riietus kandis vihma, tuult ja külma. Aegajalt oli vaja vaid võrri õlitada, ketti pingutada ja kütust lisada.
Vaatasin ühel õhtul videot mis kirjutuslaual arvutis avatuna oli - võrridest.
Seletas, kuidas kaitsta, millised varuosad igaks juhuks peavad varuks olema ja kuulasin hoiatusi, mida teha ei tohiks. Siis õpetas, kuidas võrr puhastada ja talveks nurka tõsta, sest ainult veidrik sõidaks talvel, tema ei tea kedagi, kes võrriga talvel sõidaks.
Vaatasin aknast garaazi poole kuidas abikaasa võrri eest hoolitses ja mõtlesin - kumb meist veidrik on?
Edasi toimis mõnda aega kõik samamoodi kuni üni ühel õhtul abikaasa helistas ja abi palus, võrr oli paksu lume all terve päeva, õhtuks aku hukas ja käima ei läinud. Sõitsin rongijaama vastu, toppisime võrri auto pakiruumi ja sõitsime koju. Vaikselt.
Õhtul, peale sooja teed ja villaseid sokke, küsis abikaasa, kas ma ikka tean kui palju ta mind armastab?
Muidugi tean.
Võrri panime garaazi kevadet ootama ja mina jätsin väljakutse sinnapaika.

1 comment:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotlighti globaalsetesse finantsteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | & saada hetkega vastus

    Saate meid hõlpsasti meie veebisaidil kontrollida: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete